Meteen naar de inhoud

Energie Vergelijken Kassa

zakelijke energie

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste contract aanbieden. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten berekenen en de kosten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer twee weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn altijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen acuut of in terstond belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Welkomstkorting en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig overeenkomst gaat en elk 12 maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De meest voordelige energiemaatschappij kiezen

De meest goedkope energiemaatschappij staat immer bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de meest voordelige energiemaatschappij zal vinden. U kunt verscheidene goedkope energieleveranciers voorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie van onder meer 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet meteen de besparing op het scherm.uitgaven aan gas en stroom bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen flink per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij dezelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u snel de kosten van meer dan 15 energiebedrijven.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de tarieven voor gas en licht per energieaanbieders flink verschillen, ook moet u tevens rekening houden met de vaste tarieven die de energieleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen een optie dat een contract zum beispiel voordelig lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u met behulp van hier eenvoudig de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiebedrijven kunt u onder andere rekening houden met de volgende eigenschappen;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per kubieke meter. Het is ook belangrijk om te controleren of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vast tarief betaalt u de hele periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, daarom voeren bijna alle leverancier kortingen om consumenten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een gratis tablet, een lager tarief of een ander presentje!
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen in de regel 1, 3 of vijf jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens aanbiedingen voor twee of vier jaar. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Bekijk tevens wat andere gebruikers over een energieleverancier vinden! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij energie vergelijken kassa.