Gas En Elektra Prijzen Vergelijken

Energieleveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het voordeligste overeenkomst vaststellen. De premie voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten berekenen en de lasten per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pre’s van overstappen

 • Honderden euro’s geldoverhouden
 • Overstappen is vollediggratis
 • Zelf je ideale energiecontractkiezen
 • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigheid en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest voordeligeenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de voordeligstebeoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per kalenderjaarbetaalt. We raden je aan om met name naar1-jarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijkewelkomstbonus kunt profiteren.

Online energie vergelijken

Dit doe je standaardlekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met anderebedrijven te vergelijken, kun je rustig de juistemogelijkheid te maken. Ook het toch kostenplaatje is eenvoudig en simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Opbasis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waarje het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbijde voordeligste leverancier op de1ste plek pronkt. Zekerkun je tevens verder scrollen en onderzoeken waardoor deze voordeligeris en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken vanenergie nog nooit zoin enkele stappenen simpel geweest.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meestgoedkope energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiemaatschappijenproberen online op energievergelijkers als meestvoordelige energieleverancier in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieaanbiedersconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezennamelijk de goedkoopste energieleverancier.De energiemaatschappij die als voordeligste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eenslimme aanbieding heeft gevonden kunt u dezeeenvoudig online vinden op dewebsite van energieaanbieder. Na het vinden van uw nieuweenergiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Tarieven voor energiekunnen per leverancier van energieontzettend verschillen en dit kan opmaandbasis al gauw honderden euro’s besparen. De kosten voor gas enstroom bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenontzettend per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijkendé manier is om de beste gas- enstroomleverancier te vinden?En dat u daardoor veel geld kunt geldoverhouden? Het invullen van de vergelijker is tevens nogeens erg simpel. En overstappen daarna ook!

 • Kost bijna geen tijd.
 • Overstappen is simpel en u bespaart simpelweg.
 • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeiteflink geld overhouden op uw energierekening. Uw voordeel kanzelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomstniet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier van gas en licht vooru. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbaregas- en stroomleveranciers te vinden.
 • Geef uw type meter aan en typewoning.
 • Vul het aantal bewoners van uwgezin in.
 • Wanneer u uw exactejaarverbruik in de buurt heeft kunt u deze ookinvullen.
 • Kies de gewenste duur van hetcontract en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de bestedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de aanbieding
 • Klik op aanvragen om uw overeenkomst afte sluiten! Zoals bij energieleveranciers vergelijken.

Scroll to top