Stroom Energie Vergelijken

Energievergelijking

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract weergeven. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten berekenen en de prijs per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverkrijgen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, als datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt immer twee wekenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje gangbaaraangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je 2 weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de vorige aanbieder op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onzeenergievergelijker komt het voordeligste energiecontract altijd bovenaante staan. Welk overeenkomst dit is, isgebonden aan van je energieverbruik en het moment waarop je energievergelijkt. En natuurlijk van deexclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check watvoor jou de voordeligsteenergiedeal is.

Uitsparen op deenergierekening. Voor veel consumenten omvat deze zin al hungoede voornemens voor het nieuwe twaalf maanden.Energiebewust leven is nog nooit zo belangrijk geweest.Ernaast wordt het leven tevens telkens duurder,waarmee we dolgraag willen geldbesparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet immer evengemakkelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt in de regel een enorme struikelblok voor de meesteklanten te zijn. Plotseling veel minder energie verbruikenis vaak niet mogelijk.klanten vervallen op de keperbeschouwd in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je gewoneenergiebesparende hints eigen te maken. Je hoeftniet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energiebesparen hoeft niet vervelend tezijn. Sterker nog: het is zelfs heel simpel,zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt ookuitsparen door over te stappen van energieleverancier.Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een langeperiode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van jeeigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s perkalenderjaar besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energievergelijken?

Stap over naar de meestgoedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een mogelijkheid op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo efficiënt een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waardoor het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert ordinairgrijze stroom zonder poespas.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonderzorgen online overstappen.Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt mitsnodig. Tevens alle energie aanbiedingen wordenlinearecta bijgewerkt als er een wijziging is geweest in detarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijkerdan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onzeenergievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgelozeoverstap bent u hier op het juiste adres. Metonze energievergelijker vinden wij de bestedeal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas enstroom bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven schelenflink per leverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijeenzelfde leverancierblijven is niet voordelig, om diereden is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via onze websitevergelijkt u simpel de kostprijzen van meerdan 15 gas- en stroomleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen detarieven voor stroom en gas per energieaanbiedersflink verschillen, ook moet u ook rekeninghouden met de vaste tarieven die de energiemaatschappijendoorberekent aan haar klanten. De zogenoemdevastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het iswel eens een optie dat een contract zumbeispiel goedkoper lijkt door delage energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent.Daarom kunt u via deze websitezelfstandig de all-in prijzenuitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer kijken naar de volgende factoren;

  1. Energietarieven – Hierbijkunt u kijken naar de stroomkosten per kWhen de gaskosten per kubieke meter. Het is tevens belangrijkom te controleren of het een vast of variabelkostenplaatje is. Bij een vaste prijsbetaalt u de volledige contractperiode hetzelfdetarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is ergconcurrerend, om die reden gebruikenveel gas- enstroomleverancierkortingsacties om consumenten aan zich te binden. Profiteer van deze acties en scoor een voorniks tablet, een lager tariefvoor energie of een ander cadeautje!
  3. De contracttermijn – Energiecontracten lopennormaal gesproken 1, 3 ofvijf jaar, al zijn er tegenwoordig ookaanbiedingen voor 2 of 4jaar. U kunt tevens gaanvoor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Bekijk ook wat andere klanten over een gas- en stroomleverancier denken! Op hier kunt u een beoordelingen lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij energievergelijking.

Scroll to top