Meteen naar de inhoud

Gas Vergelijken

Prijzen Elektriciteit En Gas Vergelijken

De energievergelijker berekent de voordeligste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst vaststellen. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis berekenen en de kosten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de beste beoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per twaalf maanden betaalt. We raden je aan om ook naar eenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Online energie vergelijken

Dit doe je ordinair lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste optie te maken. Ook het welbeschouwd kostenplaatje is gemakkelijk te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de meest goedkope leverancier op de 1ste plek pronkt. Vanzelfsprekend kun je tevens verder scrollen en onderzoeken waardoor deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo eenvoudig geweest.

Online voordeligere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de voordeligste energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk verouderde energieprijzen die meestal hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus uitsparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap ook een zogenaamde welkomstactie. Dit kan onder meer een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk 12 maanden weer overstapt dan krijgt u continu weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw zoektocht makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op een snelle wijze de meest goedkope energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier de goedkoopste is.uitgaven aan gas en stroom bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven verschillen flink per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel gas en licht, kunt u in een paar klikken maandelijks veel geld geld besparen. Via onze website kunt u aanbieders van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel 4 energiecontracten op basis van welkomstbonus en, kosten en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is snel en u bespaart eenvoudig.
  • Het gewin is al simpel enkele 100-en euro’s

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink geld overhouden op uw energierekening. Uw besparing kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe energieleverancier voor u. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh stroom. Ondanks dat stroom onder andere maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs een heel stuk hoger, dit komt door drie,5 cent btw en maar liefst 12 cent energiebelasting. In feite bestaat een heel groot stuk van uw rekening voor energie uit energiebelastingen en btw! Een gemiddeld gezin gebruikt jaarlijks 1.525 kubieke meter gas en 3.340 kWh stroom wat plusminus neerkomt op een kostenpost van €147,00 per 30 dagen. Leveranciers mogen zelfstandig hun prijzen bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De hoogste kosten voor gas en licht worden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uw precieze verbruik? Dan kunt u met onze energievergelijker snel het geschikte energiecontract vinden. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de beste keuze zoeken. Zoals bij gas vergelijken.