Welke Energie Vergelijkingssite

Gaslicht Energievergelijker

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst weergeven. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de lasten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens oponder andere beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de voordeligsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de beterebeoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe aanbieder heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de vorige aanbieder op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude overeenkomst wél zelf annuleren.

Leveranciers vergelijken

Hier kun jeovereenkomsten van alleenergieaanbieders vergelijken. Wijgeven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waardoor we vaak betere tarieven kunnen bieden. Tevens deenergieverzekeraars waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

Stap over naar de meest voordelige energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomstof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een mogelijkheid op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo precies een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert gebruikelijkgrijze stroom zonder poespas.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eengoede deal heeft gevonden kunt u dezesnel online vinden op dewebsite van de energieleverancier. Na het afsluiten van uw nieuwecontract hoeft u alleen nog uw huidigemeterstand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

kosten voor energiekunnen per energieleverancierontzettend verschillen en dit kan opjaarbasis al zomaar honderden euro’s besparen. De kosten voor gas en licht bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven veranderenflink per energieleverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u eenvoudig de prijzen van meerdan 15 energieaanbieders.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen dekostprijzen voor stroom en gas per energieleveranciersflink verschillen, ook moet u ook rekeninghouden met de vaste kosten die de leveranciersdoorberekent aan haar klanten. De zogenoemdevastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het iswel eens eenmogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door degoedkopere energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent.Daarom kunt u op deze websitezelfstandig de all-in prijzenberekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieaanbieders kunt u onder andere kijken naar de volgende factoren;

  1. Extra kosten – Dekosten voor het netwerk en kosten voorvastrecht kunnen verschillen per energieleverancier, dezeextra onkosten kunnen flink in maandpremie schelen. Check om diereden immer wat demeridiane maandprijs is bij uw geschatteverbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze kostenvoordeliger uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is ergcompetitief, daarom gebruikenveel leverancier van gas en lichtspeciale acties om klanten tevinden. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een kosteloos tablet, een lager energietarief of een ander presentje!
  3. De contractduur – Energiecontracten lopennormaal gesproken een, drie of5 jaar, al zijn er Vandaag de dag tevensovereenkomsten voor twee of 4twaalf maanden. U kunt tevens kiezenvoor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen teannuleren!

Controleer tevens wat overige consumenten over een leverancier vinden! Op hier kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier. Zoals bij gaslicht energievergelijker.

Scroll to top