Meteen naar de inhoud

Gaslicht Vergelijken

zakelijke energievergelijker

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het beste contract aanbieden. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten herleiden en de lasten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de aanbieder met de goedkopere beoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per jaar betaalt. We raden je aan om vooral naar 1-jarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het meest goedkope energiecontract te allen tijde bovenaan te staan. Welk overeenkomst dit is, is gebonden aan van jouw energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En allicht van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest voordelige energiedeal is.

Besparen op de energierekening. Voor veel mensen omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Energiebewust leven is nog nooit zo belangrijk geweest. Ernaast wordt het leven tevens continu duurder, waardoor we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet altijd even duidelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt vaak een enorme struikelblok voor de meeste mensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is in de regel niet mogelijk. klanten vervallen uiteindelijk in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je eenvoudige energiebesparende hints eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie uitsparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel makkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevens geld besparen door over te stappen van energiemaatschappij. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per jaar geld besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meest goedkope energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieleveranciers proberen online op energievergelijkers als meest goedkope energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energiebedrijven concurreren voornamelijk op prijs. De meeste mensen kiezen namelijk de meest voordelige energieleverancier. De energieleverancier die als voordeligste in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een slimme deal heeft gevonden kunt u deze simpel online afsluiten op de website van provider van gas en/of stroom. Na het aan gaan van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

kosten voor energie kunnen per leverancier van energie ontzettend verschillen en dit kan op maandbasis al gauw honderden euro’s besparen. De kosten voor energie bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie schelen ontzettend per leverancier en tevens uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het belangrijk om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de tarieven voor energie per gas- en stroomleveranciers flink verschillen, ook moet u tevens rekening houden met de vaste tarieven die de leveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is meestal mogelijk dat een overeenkomst zum beispiel voordelig lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u met behulp van onze website snel de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere kijken naar de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en kosten voor vastrecht kunnen verschillen per energieleverancier, deze extra kosten kunnen flink in prijs voor de premie schelen. Bekijk om die reden zo goed als mogelijk wat de gemiddelde prijs per maand is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten voordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier van gas en licht? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook direct een overzicht in hoe duurzaam de gas- en stroomleverancier is! Bekijk het hier en maak meteen een energievergelijking.
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen in de regel één, 3 of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens overeenkomsten voor 2 of 4 twaalf maanden. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Check tevens wat andere gebruikers over een leverancier van gas en licht vinden! Op onze website kunt u een beoordelingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij gaslicht vergelijken.