Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Energie Vergelijken

Gas En Elektra Leveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract vaststellen. De premie voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten herleiden en de prijs per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan onverwijld op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd twee weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van dit land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. verschillende partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energiemaatschappijen Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabele tarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gasprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verschillende invloeden op de energiemarkt. Zoals onder andere de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt op onze website alle energieprijzen vergelijken.

Welke energiemaatschappij heeft de voordeligste energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op enkele goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energiebedrijven er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Energieleveranciers vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer gegevens en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt zodoende alle energiebedrijven vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een zekere energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere mensen met behulp van uw review energiebedrijven vergelijken. energie bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen enorm per leverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel gas en licht, kunt u simpel maandelijks veel geld uitsparen. Via onze website kunt u energiemaatschappijen vergelijken op basis van onder andere prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de beste energieleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel 4 aanbiedingen op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is snel en u bespaart eenvoudig.
  • Het gewin is al in enkele stappen enkele 100-en euro’s

Gas en stroom vergelijken loont! ook u kunt honderden euro’s op jaarbasis overhouden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er misschien wel voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen stijgende prijzen. Echter, energieaanbieders bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u geld aan verdienen door jaarlijks een andere provider te kiezen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de tarieven voor energie bestaat de rekening voor energie tevens voor een deel uit vaste lasten, ook deze kunnen flink oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor elektriciteit gemiddeld al snel €275,00 vaste kosten per jaar en voor gas ook nog een 215,00. Voor licht heeft dit voornamelijk van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas met de kosten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij goedkoopste energie vergelijken.