Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Energie

Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract weergeven. De kostprijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de kosten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de aanbieder met de slimste beoordeling.

Overstappen is geld overhouden

Wist je dat switchen je een besparing kan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit gewisseld van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 300.

Welke energiemaatschappij het betere bij jou past, hangt af van jouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energieovereenkomst met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de geldigsheidsduur van je contract dezelfde premie voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keuze is aan jou!

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verschillende invloeden op de energiemarkt. Zoals onder meer de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt hier alle energieprijzen vergelijken.

Online de goedkoopste energieleveranciers vinden

Onze website heeft de meest goedkope energiebedrijven, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest voordelige energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers eenvoudig op een rij. Op die manier kunt u de voordeligste energie vinden en kiezen. Vanzelfsprekend zijn er altijd zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een besparende aanbieding heeft gevonden kunt u deze snel online aan gaan op de website van aanbieder van gas en/of stroom. Na het aan gaan van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Tarieven voor energie kunnen per leverancier enorm verschillen en dit kan op jaarbasis al gauw honderden euro’s besparen. De kosten voor energie bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie schelen ontzettend per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het interessant om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel gas en stroom, kunt u simpel maandelijks veel geld geld besparen. Via hier kunt u verzekeraars van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de voordeligste energieleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk simpel tot wel vier aanbiedingen op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijken levert geld op! ook u kunt 100-en euro’s op jaarbasis overhouden aan uw energiekosten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Maar, energieaanbieders bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u gewin mee halen door ieder jaar een andere aanbieder te kiezen. Vergelijk dus voor de duur van het contract om is opnieuw uw kosten aan energie op deze website en profiteer van veel voordeel.

Hoe berekent de energievergelijker?

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst vaststellen. De premieprijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de prijs per kilowattuur licht of per kubieke meter gas. Zoals bij goedkoopste energie.