Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Energieleverancier Radar

zakelijk energie contract

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract weergeven. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten herleiden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de goedkoopste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, duur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de voordeligste beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn altijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen terstond of in meteen belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verwerven van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je contract overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Tevens ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonus al ontvangen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen 2 maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomst gaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Stap over naar de meest voordelige energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de goedkoopste energiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomst of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een mogelijkheid op welk moment u begint met energie vergelijken. U kunt zo precies mogelijk zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op het feit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert alledaags grijze stroom zonder poespas.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een besparende deal heeft gevonden kunt u deze snel online aan gaan op de website van provider van gas en/of stroom. Na het afsluiten van uw nieuwe contract hoeft u alleen nog uw huidige meterstand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Tarieven voor energie kunnen per leverancier van energie best veel verschillen en dit kan op jaarbasis al gauw honderden euro’s schelen. De tarieven voor energie bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven verschillen enorm per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kosten voor gas en licht per verzekeraars van gaslicht flink verschillen, daarnaast moet u tevens letten op de vaste kosten die de energiemaatschappijen in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen een mogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u via deze website simpel de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder andere rekening houden met de volgende eigenschappen;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per m3. Het is tevens belangrijk om te controleren of het een vast of variabel kostenplaatje is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, om die reden voeren veel energieleverancier kortingsacties om klanten te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder extra kosten tablet, een lager tarief voor energie of een ander cadeautje!
  3. De contracttermijn – Energiecontracten lopen in de regel een, drie of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag ook aanbiedingen voor twee of vier kalenderjaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen te annuleren!

Check ook wat overige consumenten over een leverancier van gas en licht vinden! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier. Zoals bij goedkoopste energieleverancier radar.