Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Gas En Licht

Vergelijkingssite Stroom Gas

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste contract vaststellen. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de voordeligste beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn te allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen terstond of in stante pede belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun je overeenkomsten van alle energiebedrijven vergelijken. Wij geven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we in de regel betere tarieven kunnen bieden. Tevens de energieaanbieders waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online de goedkoopste energieleveranciers vinden

Onze website heeft de meest goedkope energieleveranciers, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest goedkope energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers efficiënt en simpel op een rij. Op die manier kunt u de goedkoopste energie vinden en kiezen. Vanzelfsprekend zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie schelen flink per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel energie, kunt u snel maandelijks flink geld besparen. Via onze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder meer kosten, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de beste leverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel vier leveranciers op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is simpel.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en razendsnel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink geld overhouden op uw gas- en stroomrekening. Uw besparing kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe leverancier voor u. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Energietarieven vergelijken en besparen

Klanten die vrijwel nooit overstappen kunnen enorm besparen door te switchen van gas- en stroomleverancier. Als u al langer consument bent bij een energieleverancier betaalt u waarschijnlijk te veel voor uw gas en elektriciteit en liggen de prijzen voor gas en elektriciteit gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 overhouden! Zoals bij goedkoopste gas en licht.