Meteen naar de inhoud

Overstappen Naar Nuon

Gas Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst aanbieden. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten herleiden en de lasten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan linea recta op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd veertien dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energiemaatschappij en betaal je hierdoor honderden euro’s per 12 maanden te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzen en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geld besparen op jouw energiekosten? Gaat heel snel, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de voordeligste deals op basis van je verbruik en wensen.

Online energie vergelijken

Dit doe je eenvoudig lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keuze te maken. Tevens het toch ook kostenplaatje is eenvoudig te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de voordeligste leverancier op de eerste plek pronkt. Natuurlijk kun je ook verder scrollen en onderzoeken waardoor deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Welke energieleverancier heeft de goedkoopste energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meerdere goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energiemaatschappijen er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Energieaanbieders vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer informatie en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt bijgevolg alle energieaanbieders vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een bepaalde energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere consumenten met behulp van uw review energiemaatschappijen vergelijken. gas en stroom bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen enorm per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel gas en licht, kunt u in een paar klikken maandelijks veel geld geld besparen. Via hier kunt u energieaanbieders vergelijken op basis van onder andere prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de voordeligste leverancier. Hierdoor bespaart u zomaar 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel 4 aanbiedingen op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is snel gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Energie vergelijken loont! ook u kunt honderden euro’s per jaar overhouden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Maar, energieaanbieders bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door elk jaar over te stappen. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de tarieven voor stroom en gas per energiebedrijven flink verschillen, daarentegen moet u ook letten op de vaste lasten die de gas- en stroomleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is wel eens een mogelijkheid dat een contract zum beispiel goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u op deze website zelfstandig de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere rekening houden met de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen differentiëren per leverancier van gas en licht, deze extra onkosten kunnen flink in premie schelen. Bekijk om die reden immer wat de meridiane kostprijs per maand is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten voordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene energieleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook per direct een zicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak aanstonds een energievergelijking.
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen normaal gesproken een, 3 of 5 jaar, al zijn er op het moment tevens overeenkomsten voor twee of 4 twaalf maanden. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Controleer ook wat overige consumenten over een energieleverancier denken! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij overstappen naar nuon.