Meteen naar de inhoud

Prijs Vergelijken Energie

energie vergelijken zakelijk

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het beste contract weergeven. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de lasten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de voordeligste beoordeling.

Overstappen is geld besparen

Wist je dat switchen je een besparing kan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit gewisseld van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 400.

Welke energieleverancier het betere bij jou past, hangt af van je voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de duur van je overeenkomst dezelfde kostprijs voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keus is aan jou!

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaspremie als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verscheidene invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt bij ons alle energieprijzen vergelijken.

Welke energiemaatschappij heeft de meest goedkope energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meerdere goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energieaanbieders er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een goede aanbieding heeft gevonden kunt u deze simpel online afsluiten op de website van energieaanbieder. Na het aan gaan van uw nieuwe overeenkomst hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Tarieven voor energie kunnen per leverancier enorm verschillen en dit kan op maandbasis al snel honderden euro’s schelen. De kosten voor gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen enorm per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel gas en stroom, kunt u simpel maandelijks veel geld geld overhouden. Via deze website kunt u energieaanbieders vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de voordeligste energieleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk eenvoudig tot wel vier aanbiedingen op basis van welkomstbonus en, tarieven en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is eenvoudig en u bespaart simpelweg.
  • Het voordeel is al in enkele stappen enkele 100-en euro’s

Energie vergelijken levert geld op! tevens u kunt 100-en euro’s op jaarbasis minder besteden aan uw gas- en lichtksoten. U kunt er soms wel voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen nieuwe prijzen. Maar, energieaanbieders bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u voordeel mee halen door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u simpel en efficiënt onder andere energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall, Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Om het overzichtelijk te maken kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van het contract en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevens berekent de energievergelijker binnen real time de goedkopere contracten voor energie! Wanneer een energieleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht. Zoals bij prijs vergelijken energie.