Energie Overstappen

Stroom Gas Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het voordeligste overeenkomst vaststellen. De premie voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan spoorslags op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde twee wekenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje ordinairaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van ons land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via onze partners.

Iedere dag verwerven wij deactuele tarieven rechtstreeks van de energieleverancier. Alsje via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je debetereenergieleverancier vindt die bij je situatiepast. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract.Daarom kun je tijdens het energie vergelijken tevensaltijd zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maarook de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom jeachteraf niet voor verrassingen te staan.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabeleprijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verscheidene invloeden op deenergiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt op deze website alleenergieprijzen vergelijken.

Wat ga ik uitsparen bij demeest goedkope energieleverancier?

Welke energiemaatschappij demeest goedkope energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even degeldigsheidsduur van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk kalenderjaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonderzorgen online overstappen.Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indiennodig. Tevens alle energie aanbiedingen wordensubiet bijgewerkt als er een wijziging is geweest in deprijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijkerdan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onzeenergievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgelozeoverstap bent u bij ons op het juiste adres. Metonze energievergelijker vinden wij de goedkoperedeal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. energie bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie veranderenontzettend per energieleverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijeenzelfde leverancierblijven is niet voordelig, om diereden is het interessant om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u eenvoudig de prijzen van meerdan 15 energiemaatschappijen.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de energierekening ook voor een deel uit vaste lasten, ookdeze kunnen flink oplopen. Per 12maanden betaalt u voor stroom gemiddeld algauw €275,00 vaste kosten per 12 maanden en voor gas tevensnog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit metname van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas metde kosten voor de gasaansluiting en de huur vande gasmeter. Zoals bij stroom gas vergelijken.

Scroll to top