gas en licht vergelijken

Wie Is De Goedkoopste Energie Maatschappij

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste overeenkomst vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten herleiden en de prijs per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,duur en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de slimstebeoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergiemaatschappij en betaal je daardoor honderdeneuro’s per jaar te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarievenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geld besparen op jouw energiekosten? Zomaar klaar, hoor. Vul je gegevens in en bekijk degoedkopere deals op basis van je verbruiken wensen.

Welkomstbonus en

Veel energieleveranciers bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig overeenkomst gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstkorting ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Stap over naar de meest voordelige energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomstof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal eenoptie wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo precies mogelijk zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op hetfeit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert alledaagsgrijze stroom zonder poespas.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u onbekommerd online overstappen.Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt mitsnodig. Tevens alle energie aanbiedingen wordenlinearecta bijgewerkt als er een wijziging is geweest in deprijzen of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijkerdan kunt u immer contact met ons opnemen. Onzeenergievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgelozeoverstap bent u bij ons op het juiste adres. Metonze energievergelijker vinden wij de voordeligstedeal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie schelenenorm per energieleverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijdezelfde leverancierblijven is niet kostenbesparend, om diereden is het important om metregelmaat uw tarieven te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u simpel de kosten van meerdan 15 energiemaatschappijen.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de afrekening ook voor een deel uit vaste kosten, tevensdeze kunnen flink oplopen. Jaarlijks betaalt u voor licht gemiddeld alsnel €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas ooknog een 215,00. Voor stroom heeft dit voornamelijk temaken met de teruggave belasting op energie en voor gas metde lasten voor de gasaansluiting en de huur vande gasmeter. Zoals bij wie is de goedkoopste energie maatschappij.

Scroll to top