Zakelijk Energie Vergelijken

Wanneer u bij de zakelijke energievergelijking een betere deal heeft gevonden kunt u deze simpel online afsluiten op de website van de energieleverancier. Na het afsluiten van uw nieuwe overeenkomst hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Kosten voor zakelijke energie kunnen per energieleverancier flink verschillen en dit kan op maandbasis al snel honderden euro’s schelen. De kosten gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op zakelijke energie, btw en netwerkkosten.

De tarieven voor zakelijke energie verschillen ontzettend per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij eenzelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het important om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere switchen van leverancier van gas en licht.

Als u al langer klant bent bij een gas- en stroomleverancier betaalt u in de regel te veel voor uw energie en liggen de prijzen voor gas en elektriciteit gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen!

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Met de zakelijke energievergelijker kunt u overzichtelijk en snel onder andere zakelijke energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, zakelijke energiedirect, Miky zakelijke energie Topdeal en de Nederlandse zakelijke energie Maatschappij! Om het overzichtelijk te krijgen kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van het contract en eventueel de mate van duurzaamheid.

Met de gegevens berekent de zakelijke energievergelijker binnen real time de beste contracten voor zakelijke energie! Wanneer een energieleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Stappen zakelijke energievergelijker

  1. Vul uw postcode in om de beschikbare leveranciers te vinden.
  2. Geef uw type meter aan en type woonhuis.
  3. Vul het aantal inwoners van uw huishouden in.
  4. Wanneer u uw precieze jaarverbruik in de buurt heeft kunt u deze ook invullen.
  5. Kies de gewenste duur van het contract en duurzaamheid.
  6. Klik op ‘Start met vergelijken’.
  7. Vergelijk de goedkoopste aanbiedingen! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld te krijgen van de aanbieding
  8. Klik op aanvragen om uw contract af te sluiten!